Blog

Ultiem gemak met Taxi App

Een taxi app kan soms heel handig zijn als je van te voren een taxi wilt bestellen of als je de voorkeur hebt om online te betalen.

Met de taxi app van taxiuapp kun je dit zeer gemakkelijk voor elkaar krijgen. Het werkt echt super gemakkelijk:

Typ een adres in de zoekopdracht en laat de app je suggesties geven. Je kunt ook gewoon je recente bestemmingen of favorieten selecteren. Als je het adres niet weet, plaats dan je bestemming op de kaart.

Zodra je jou bestemming hebt ingevoerd, kun je de reis boeken. Als je niet alleen bent, voer dan het aantal personen in of bestel de reis een andere keer. Je kunt ook een berichtje sturen naar de chauffeur.

TaxiUapp maakt gebruik van een netwerk van taxi chauffeurs die al meer dan 10 jaar actief zijn in regio Amsterdam. Ze weten precies hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

Het is ook mogelijk om een taxi tour te boeken naar bijvoorbeeld het Keukenhof. 1,4 miljoen bezoekers per jaar kunnen zich toch niet vergissen? Een bezoek aan de Keukenhof is ondanks deze ontmoedigende cijfers een echte aanrader.

Als je in de omgeving of direct in Amsterdam bent tijdens de acht weken van de openingstijden, mag je het visuele spektakel niet missen. Zelfs als de gecombineerde tickets met reizen en toegang zijn niet bijzonder goedkoop, de artistiek gearrangeerde, ongeveer zeven miljoen bloemen zijn gegarandeerd te compenseren. Krijg je al zin om naar het Keukenhof te gaan?